Prośba o bezpieczną jazdę

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • daneczek76
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 3642
    • Toyota

Niestety chyba każdemu z nas zdarzyło się parę razy jechać na zderzaku komuś lub mieć kogoś na zderzaku. Ja osobiście jakoś sobie nie biorę tego mocno do serca choć parę razy rzuciłem #$%!^&* , ale nigdy nie wylewałem żali na forum, myśle że nasze polskie drogi są specyficzne i część z nas dostosowuje się d.o tych warunków różnym stylem jazdy niektórzy PSJ inni przepisowo do bólu , a tacy jak ja bardziej agresywnie.
    Myślę że jak się zmienią u nas drogi może i jazda naszych współużytkowników dróg choć trochę się zmieni i moja także.
    [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• Luca
      Rider
      • 2004
      • 524

Witam wszystkich zainteresowanych

To ja jestem kierowcą tej skody – nie będę się logować jako nowy użytkownik, tylko korzystam z uprzejmości mojego faceta - czytaj LUCA

Po pierwsze – nie kojarzę bym bardzo komuś „siedziała” na zderzaku, jeżeli ktoś jest urażony to jego sprawa, z mojej strony nie było jakiegokolwiek złego zachowania, migania światłami drogowymi czy coś podobnego. Śpieszyło mi się i tyle, a że czasem ktoś odbiera to jako „siedzenie” na zderzaku to jego sprawa.

Po drugie: Panowie, czytam to i bez urazy ale Wy to gorzej jak przekupki na targu.
      Proponuje by każdy pilnował swego i takich tematów nie umieszczał na forum głównym.

Pan/Pani, którego sytuacja zabolała nie wypowiada się zbyt dużo w temacie, i proponuje by zanim coś napisze na forum, troszkę ochłonął/a z emocji.
      Jak każdy z nas by takie sprawy opisywał, to chyba wszystkie Wasze fora samochodowe były by pełne od takich drobnostek.

Ja nie poczuwam się do jakiejkolwiek winy i nie uważam bym miała za co przepraszać bo nikt w tym przypadku nie ucierpiał. Tym samochodem jeżdżę od jakiegoś czasu i jest na nim naklejka OCP – została ze względu, na pamięć do klubu i do tego co stworzył z tego samochodu mój facet – LUCA, który zresztą a swojej drugiej Octavi też ma takową.

Ale jak czytam taki temat to mam ochotę ją zdjąć – porozmawiam na ten temat z Lucą.

Pozdrawiam serdecznie użytkowników tego forum i proponuje zamknąć sprawę. Miłego dnia życzę.

PS. Luca zjadł wczoraj obiad :lol: i nawet deser dostał :lol:
      "Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
      Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
      Pionek znów gra.......

Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
      www.dynosoft.pl

Komentarz

• Andrev3
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 6116

Zamieszczone przez Luca
        Proponuje by każdy pilnował swego i takich tematów nie umieszczał na forum głównym.

Brawo i niech ta myśl przewodnia będzie zamknięciem tego tematu
        RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• phoneman
          RS
          • 2008
          • 3374
          • Octavia I (1U2)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamykamy
          .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• misiekwaw
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 7715
            • Ford

Zamieszczone przez marte
            Zamieszczone przez MisiekWAW
            Zamieszczone przez marte
            A jeżeli jadę 110km/h na drodze gdzie jest ograniczenie do 110 km/h
            jeżeli jesteś taki prawilny to jedź sobie przy prawej krawędzi jezdni, bo to też jest w przepisach tak jak i ograniczenia prędkości
            Mam takie samo prawo jechać prawym pasem 110 jak Ty 150.
            Typowe polaczkowe podejście....
            Ten kraj nigdy się nie zmieni i zawsze będzie 20 lat za murzynami (bez obrazy)...
            Pzdr
            skoro zwracasz komus uwage ze jedzie za szybko i nie ma takiego prawa, to rob to z prawego pasa, nie bedziesz wtedy hipokryta
            Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
            http://www.disi-tune.pl
            Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
            Był WRX
            Była Octa

Komentarz

Pracuję...